Stichting Papageno

Stichting Papageno is een onafhankelijke organisatie die zich overal in Nederland inzet voor jongeren en kinderen met autisme. De activiteiten zijn erop gericht om te laten zien waar de mogelijkheden van kinderen en jongeren met autisme liggen en ze uit hun isolement te halen. In het Papageno Huis in Laren zijn appartementen waar jongeren leren zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarnaast komen jongeren voor dagbesteding naar het huis. De bewoners en de dagbesteders kunnen bijvoorbeeld werken in de horeca, meedoen aan toneellessen of kickboksen of zijn juist muzikaal bezig.

Afgelopen periode was extra zwaar voor zowel de kinderen als hun ouders omdat er geen activiteiten georganiseerd konden worden.  Om het belangrijke werk mogelijk te maken en voor de bouw van een nieuw Papageno Huis in Friesland is geld nodig. https://www.papageno.nl/

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.